TILPASS DIN TRAPP

TILPASS DIN TRAPP

Maksimal frihet

Maksimal frihet

NEON

NEON

Neon Trapp – Uendelige muligheter

Trappekatalog

Dersom målet er å finne en kvalitetstrapp med et unikt design av høy kvalitet, er dette trappen for deg. Neon sikrer et unikt stil i hjemmet ditt, og er trappen som best kan tilpasses i forhold til dine ønsker. Den kan leveres i alle slags stiler og fasonger – med andre ord, så kan den også bestilles blant annet i spiraltrappform.

Neon har en rekke spektakulære farger du kan velge mellom. Hovedmaterialet er bøk eller eik, som tillater et stort utvalg av stiler og kombinasjoner.

Man kan kombinere rekkverket med tre, metall, glass eller rustfritt stål. Det beste er at du kan få alt raskt og detaljert gjennom oss uten komplikasjoner.

Vårt mest populære trapp, Neon, kan tilpasses i alle former, fasonger, og i ulike stiler. Kombiner mellom glass, treverk og metall.

Leveres som:

– Rett trapp
– L-trapp
– U-trapp
– Repostrapp
– Annet på forespørsel

Trinn kan leveres i:

– Glass
– Ask
– Bjørk
– Furu
– Kirsebær
– Valnøtt
– Merbau
– Annet ved forespørsel

Rekkverk:

  • Alle typer glassrekkverk
  • Alle typer stolperekkverk

NEON trapp laget helt av tre kan også leveres.

Ta Kontakt / Be Om Tilbud

Neon i Metall

Neon i metall er en ideell løsning for å renovere hjemmet ditt. Designet på denne trappen gir et luksuriøst inntrykk i ditt hjem. Trinnene er laget av stemplet metall, noe som gir den et fint design som de fleste ønsker. Denne kombinasjonen krever svært lite vedlikehold. I tillegg, er dette den mest økonomiske alternativet av Neon-trapper, og er en svært god investering til din bolig.

Neon i Glass

Neon med glasstrinn er spesielt designet for innvendig bruk. Glasstrinn skaper en mer romslig følelse ved at det lar lys trenge gjennom. Dette luksuriøse designet kombinerer glass med rustfritt stål, noe som gjør den svært stabil. Glasstrinnene er laget av ekstra klart herdet glass i høy kvalitet. Dette er en trapp for deg som bryr seg mer om design, og har litt større budsjett.