INNGLASSING AV BALKONG OG TERRASSE Pro-Sliding

Innglassing av Balkong

Glassystem introduserer Pro-sliding innglassingssystemet, en revolusjonerende løsning designet for å møte de høyeste kravene i dagens byggeindustri. Med sin kombinasjon av kvalitet, reliabilitet og fleksibilitet, representerer Pro-sliding den ideelle balkonginnglassingen for terrasser, pergolaer og tak.

Foldedør-system

Dette er en moderne og fleksibel løsning for innglassing. Foldedørene kan åpnes helt eller delvis, noe som gir fleksibilitet i bruk og enkel tilgang til utendørsområdet. Dette systemet er ideelt for de som ønsker å maksimere åpningen av balkongen og samtidig bevare muligheten for full innglassing.

Referanseprosjekt: Balkonginnglassing montert ved Ming Restaurant i Moss

1

Ming Restaurant, Moss

Innglasset balkong, med utgang mot terrassen. Viser hvordan løsningen vil se ut på en boligblokk / leilighet.

Skyvedør-System

Skyvedører er en annen populær løsning for balkonginnglassing. De tar minimalt med plass siden de glir over hverandre i stedet for å åpnes ut i rommet. Dette gjør dem til et godt valg for balkonger med begrenset plass. Skyvedører gir enkel tilgang til balkongen og kan være enklere å håndtere enn foldedører, spesielt i mindre områder.

Utvidet Bruk

Med deres minimalistiske design, Pro-Sliding balkonginnglassing passer perfekt inn i moderne boligdesign og legger til en touch av eleganse og raffinement.

Innglasset Veranda, som viser hvordan innglassing løsningen ser ut på en veranda.